~ * ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ * ~

universe-9.jpg Galaxy image by vjones60
 
 
                                                        
 
 

~ *Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα; Υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι;;

Κι αν είναι αλήθεια αυτό, σε κάποιο από αυτά, κάποια άλλη Μυρσίνη αυτή τη στιγμή, θα κάνει πράγματα ή θα παίρνει αποφάσεις που θα επιρεάζουν τη ζωή της άλλης Μυρσίνης εδώ;;;

Η μπορεί η εδώ Μυρσίνη να επιρεάζει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή της άλλης εκεί;;;

universe.jpg Galaxy image by Akuuji

             

 

Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο για να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις ή να πάμε μπροστά και να προειδοποιήσουμε τους εαυτούς μας ή εκείνους που αγαπάμε για κάποιες άλλες καταστάσεις;;; Ή απλά καθόμαστε και περιμένουμε πως σε κάποιο από αυτά κάποιος εαυτός μας θα καταλάβει και θα ενεργήσει όπως πρέπει?

             super_nova_no_chevronjpgrZd109698.jpg Galaxy image by H2OLily_2008

                   

Κι αν τελικά υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, οι κόσμοι, πόσα είναι;;;

Σε κάθε ένα από αυτά χάνουμε ή κερδίζουμε κάτι, θυμόμαστε ή ξεχνάμε κάτι άλλο;;; Είμαστε τι ακριβώς;;

Μπορούμε λοιπόν να μπούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν και να ξανασυναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα;;; Υπάρχει τέτοια οδός;;

Κι αν τύχει και γίνει αυτό θα αλλάξει πράγματι όλη τη ροή της ιστορίας και των γεγονότων;;;  

      whirlpool-1024.jpg whirlpool galaxy image by metallison77

                     

 

Ξέρουμε πια ότι το σύμπαν μας δεν είναι το μοναδικό αλλά αποτελεί μέλος ενός άπειρου συνόλου από σύμπαντα. Τι γίνετε λοιπόν εκεί;; Το ότι δεν το βλέπουμε βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ή και το αντίστροφο.

Θα καταφέρουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε σε κάποιο από αυτά Spore_2009-11-27_09-54-13.png SPORE Galaxy image by Maxo12110

            

      

 

Ίσως σε κάποια από αυτά τα παράλληλα σύμπαντα, οι παράλληλους κόσμους, πραγματικά όλοι οι άνθρωποι να έχουν βρεί αυτό που πραγματικά θέλουν και επιθυμούν ώστε να σταματήσει όλο αυτό που γίνετε γύρω μας και το βλέπουμε και το αισθανόμαστε μόνο κάτι τέτοιες μέρες  * ~ 

 

                  
                       
                 

 
 

 

5 ἀπαντήσεις to “~ * ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ * ~”

  1. ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ….. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…..!!!!!.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.!!!!.ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ……ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?????ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ???

  2. ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ!!! ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΛΑΚΩΝΙΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΤΟ, ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ Ή ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ Ή ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΑΝ ΠΑΛΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ Ή ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ (χαχαχαχαχαχαχαχα) ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ χαχαχαχαχαχα ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΝΩ!!!!

  3. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ!!! ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ!!! ΤΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ!!!! ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ? http://www.youtube.com/watch?v=uRT05xsrwqE

  4. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ☆ღ ΜΥΡΣΙΝΗ ღ ☆Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Says:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!

  5. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ☆ღ ΜΥΡΣΙΝΗ ღ ☆Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Says:

    ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ , ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΗΧΗ ΜΟΥ !!!Τ\’ αστέρι του βοριάθα φέρει ξαστεριάμα σαν φανείμεσ\’ απ\’ το πέλαγο πανίθα γίνω κύμα και φωτιάνα σ\’ αγκαλιάσω ξενητιάΚαι \’συ χαμένη μουπατρίδα μακρυνήθα μείνεις χάδι και πληγήσαν ξημερώσει σ\’ άλλη γήΤώρα πετώγια της ζωής το πανηγύριτώρα πετώγια της χαράς μου την γιορτήΦεγγάρια μου παλιάκαινούργια μου πουλιάδιώχτε τον ήλιοκαι τη μέρα απ\’ το βουνόγια να με δείτε να περνώσαν αστραπή στον ουρανό ΔίςΔιώχτε τον ήλιοκαι τη μέρα απ\’ το βουνόγια να με δείτε να περνώσαν αστραπή στον ουρανόΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!!!!!

Σχολιάστε